ÄR DU NYFIKEN PÅ EN SPÄNNANDE ROLL SOM REDOVISNINGSANSVARIG - SÖK HIT

Karriär

Hyresadministratör med inriktning mot förvaltning

Om oss

Limhamnshus är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter. Limhamnshus grundades i början av sjuttiotalet och har sitt huvudkontor i moderna lokaler på Saltimporten i Malmö. Idag äger och förvaltar Limhamnshus drygt 800 bostäder och 25 000 kvm lokaler i Skåne och Halland och erbjuder hyresgästerna trivsamma boenden som utvecklas genom långsiktig förvaltning. Limhamnshus ingår i en företagsgruppmed rötterna som har verksamheter inom fastigheter, industri, IT, reklam, finans och e-handel.

Om tjänsten

Vi söker en hyresadministratör med inriktning mot förvaltning. Som hyresadministratör kommer du arbeta med bostadsuthyrning, överlåtelser, kundkontakt som omfattar allt från uthyrning till frågor kring ekonomisk- och teknisk förvaltning. Du kommer även arbeta nära förvaltningen i samarbete med ansvarig fastighetschef och självständigt driva mindre projekt.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som:

Som person ser vi att du är:

Övrig information

Placering: Malmö

Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning

Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt

Låter det intressant?

Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar in genom att klicka på ”Ansök tjänst” här nedan. Du skickar in CV och besvarar ett antal frågor. Vidare i processen följer ett test, telefonavstämning och två intervjuer.

Ansök tjänst!